Stichting Kinderkoor Oase brengt op 20 november om 20.00 met 20 kinderen en jongeren de Musical Into the Woods Jr. op de planken in Theater Lampegiet.

De Musical

In deze musical lopen diverse sprookjes waaronder Roodkapje, Rapunzel en Assepoester door elkaar. Samen vormen ze een verhaal over een Bakker en zijn vrouw, die een kind wensen. De Heks heeft hen betoverd, waardoor ze onvruchtbaar zijn. De betovering wordt verbroken, als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen:een koe zo wit als melk, haar zo blond als vlas, een cape zo rood als bloed en een schoen zo puur als goud. Bij hun zoektocht beleven ze vanalles en ontmoeten diverse andere sprookjesfiguren wat soms tot hilarische momenten leidt. Vinden ze de vier voorwerpen op tijd om hun wens in vervulling te laten gaan? Kom kijken en beleef het mee!

De Organisatie
In deze tijd, waarin Corona nog altijd een grote rol speelt, is er ook onder kinderen en jongeren grote behoefte aan het samen beleven en gestalte geven aan de artistieke en expressieve kant van het menszijn in de vorm van cultuur. Stichting Kinderkoor Oase wil hiervoor (opnieuw) ruimte creëren met een project voor deze kinderen en jongeren met de musical ‘Into the Woods Junior’.
Het decor is gebouwd door jonge vrijwilligers van Stichting Netwerk voor Jou.

Bestel kaarten voor deze musical via de button hieronder

Into the Woods Jr.
Zaterdag 20 november
Theater Lampegiet Veenendaal

Aanvang 20.00 uur
Kinderen (t/m 17 jaar) € 8,50
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 15,00